Nyilatkozat

Titoktartási nyilatkozat

IHI MultiLogic BT. tiszteletben tartja ügyfeleinek és honlapjára látogatóinak személyiségi jogait. Ez a titoktartási nyilatkozat a www.ihinet.hu és annak minden aloldalán folytatott tevékenységre vonatkozik. Cégünk nem gyűjt olyan információkat látogatóiról, amivel személyre pontosan megállapíthatnánk, hogy ki is látogatott el honlapunkra. Társaságunk szeretné tisztázni, hogy az összegyűjtött adatokat hogyan és hogyan nem fogja felhasználni.

Látogatóinknak úgy alakítottuk ki honlapunkat, hogy semmilyen személyes adatot sem kell közölnie magáról, amivel felfedné személyazonosságát.

Abban az esetben, ha Ön már meglévő vagy leendő partnerünk és már adott meg számunkra olyan információt, amivel egyértelműen azonosítani tudjuk, azokat az adatokat csak és kizárólag olyan esetekben használjuk fel, ahol a legszükségesebb. Ilyen eset például ügyfél azonosítójával vagy felhasználói nevével való bejelentkezés ügyfélkapunkon keresztül.

IHI MultiLogic BT. kijelenti, hogy adatfelvételkor, szerződéskötéskor vagy bármilyen más körülmények között tudomására jutott valamennyi üzleti információt, tervet, adatot, tényt, megoldást bármilyen egyéb adatot, dokumentációt titkosan és bizalmasan kezeli, illetéktelen harmadik személynek nem szolgáltatja ki, nem teszi hozzáférhetővé, felhasználhatóvá mások számára, azokkal a másik fél sérelmére semmilyen módon vissza nem él, továbbá kötelezettséget vállal, hogy saját ügyvitelében is bizalmasan kezeli azokat.

Felhasználói információ

A “Felhasználói információ” kifejezés olyan információt jelent, amely olyan élő személyre vonatkozik, aki az információ alapján azonosítható, vagy aki az információ és egyéb olyan információ alapján azonosítható, amelynek mi birtokában vagyunk, vagy valószínűsíthető, hogy birtokában leszünk.

Adatgyűjtés

Amikor Ön ellátogat honlapunkra, webszerverünk alapvető felhasználói információkat gyűjt Önről, mint pl. az internetszolgáltatójának domain neve, az Ön internet kapcsolatának IP címe, az idő amikor honlapunkra látogatott, a látogatás során melyik oldalakat nézte meg, illetve milyen dokumentumokat töltött le oldalainkról. Az itt felsorolt begyűjtött adatok nem fedik fel az Ön személyazonosságát. Abban az esetben, ha Ön már meglévő ügyfelünk, cégünk adatokat tárol az Ön ügyfél azonosítóján belül személyes adatairól (melyet szerződéskötéskor adott meg számunkra), a szolgáltatásokról, amiket cégünkön keresztül vesz igénybe, valamint elektronikus levelezéseket (e-mail), amiken keresztül ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépett.

Adatfelhasználás

  • Cégünk nem adja bérbe, nem adja el és nem adja kölcsön az előfizetőiről tudomására jutott adatokat.
  • Cégünk kiadhatja az Ön adatait harmadik személynek abban az esetben, ha erre külön jogszabály kötelezi.
  • Minden más esetben a tudomásunkra jutott adatokat bizalmasan kezeljük és csak akkor használjuk, ha Önnel kapcsolatba kívánunk lépni.
    Például: számlázás, értesítések küldése (karbantartásról, sikeres vagy sikertelen domain név regisztrációkról, hozzáférési információkról, fizetési felszólításról, egyéb - szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyintézésről).
  • Cégünk szerverein elhelyezett anyagait (tárhelyszolgáltatás, e-mail) az IHI MultiLogic BT nem adja ki harmadik személynek, kizárólag abban az esetben, ha erre külön jogszabály kötelezi; hatósági felszólítás kötelezi; olyan anyagot helyez el szervereinken, ami bármilyen jogszabályba, szerzői jogsértésbe/jogbitorlásba ütközik; közriadalmat kelt; vagy bármilyen módon ütközik cégünk Általános Szerződési Feltételeivel (ÁSZF).
  • Cégünk ugyanakkor elhatárolódik mindenfajta elhelyezett adat szerkesztésétől/módosításától, cenzúrázásától. Ugyanakkor IHI MultiLogic BT. átnézheti, törölheti, letilthatja az elhelyezett adatokat abban az esetben, ha az sértheti IHI MultiLogic BT vagy ügyfeleink vagy harmadik személy jogait vagy bármilyen formában megszegi a hatályos jogszabályokat illetve az ÁSZF-ben foglaltakat.

Linkek

IHI MultiLogic BT oldalain előfordulhat, hogy található olyan link/hivatkozás, amely más külső oldalra mutat és nem cégünk felügyelete alá tartozik. Cégünk nem vállal felelősséget a fent említett linkeken található adatok pontosságáért, valódiságáért és jelentéstartalmáért.

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum